achtergrond groen

Over mij.

stefan van hulten portfolio

Ik ben Stefan van Hulten, een liefhebber en voorvechter van mooie verhalen. In mijn kast liggen diploma’s met daarop de woorden ‘Audiovisuele vormgeving’ en ‘Communicatie specialist’, en een certificaat in Experience Design. Nog trotser ben ik op de lade ernaast. Daarin ligt een grote zwarte doos die zich steeds meer vult met hoogtepunten van mijn werk.

Dat mijn leven al enkele jaren wordt gevuld door het werk wat ik doe is te gek. Ieder project is een zoektocht naar het juiste idee, een kwelling als dat idee nog niet goed genoeg is en uiteindelijk een adrenalinebom als dat idee werkelijkheid is geworden.

De projecten waar ik aan meewerk zorgen bij mensen voor een lach, verbazing en worden (hopelijk) nog lang na afloop onthouden. Mijn rol? Het creatieve concept bedenken en ervoor zorgen dat dit zo goed mogelijk tot leven wordt gewekt. Altijd in samenwerking met anderen, van tekenaar tot bouwer, van programmeur tot vormgever.

Naast mijn werk geniet ik enorm van tijd doorbrengen met de liefde van mijn leven, zoon Luke, vrienden en familie. Met mij kan je urenlang praten over films, games, het nieuws en creativiteit in de breedste zin van het woord.

droomopdrachtgevers:

droomopdrachtgevers:

Efteling opdrachtgever stefan van hulten

De Efteling

De wereld verwonderen, daar werk ik graag aan mee.

Bad Robot Productions

De Mystery Box van J.J. Abrams wil ik graag vullen.

Amnesty International

Met scherpe toon opkomen voor vrijheid, ja graag.

Hoor jij in dit rijtje thuis?

Dan moeten we kennismaken!

Stefan van Hulten

Vaardigheden.

'Verhalen maken die je kunt beleven' klinkt best abstract. Hierbij een poging om concreter te maken waar je mij voor kunt inzetten.

vaardigheden.

'Verhalen maken die je kunt beleven' klinkt best abstract. Hierbij een poging om concreter te maken waar je mij voor kunt inzetten.

Story0
Concept0
Merkbeleving0
Experience Design0
Denken in obstakels0
Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress