De Ramkraak

stefan van hulten portfolio

De #24 Escape Room van de wereld

De ultieme stoute jongensdroom werkelijkheid maken, dat is wat Project Escape met de Break-in Room ‘de Ramkraak’ heeft gedaan. Word een actieheld in dit filmische avontuur.

Wat is ervoor nodig om jou te laten voelen dat je inbreekt, dat de politie jou daadwerkelijk op komt pakken? De Ramkraak prikkelt niet alleen je zintuigen maar vooral je fantasie.

Opdrachtgever:
Project Escape (tegenwoordig Rox Escape)
Diensten:
Concept, Story, Content
Project Link:
De Ramkraak

Behind the story

Wat zou er gebeuren als je met een busje door de muur van een bedrijf ramt? De kans is groot dat jij alles wat je nu bedenkt mee gaat maken in de Ramkraak.

Starlife Enterprise is een schimmig bedrijf dat het leven van de groten der aarde verlengt. Voordat je avontuur daadwerkelijk begint krijg je online al toegang tot de website van het bedrijf. Wat doen ze nou precies? En wil je daar eigenlijk wel achter komen?

In de jaarlijkse Extreme Edition tillen we de beleving naar ongekende hoogten. Via cryptische post vooraf krijg je een geheime locatie en tijd door. Wat er dan gebeurt? Daar kom je maar op één manier achter…

In een lange gang van 2 meter breed een groots avontuur neerzetten. Dan leer je pas echt hoe je out-of-the-box moet denken.

Meer projecten