The Pace

stefan van hulten portfolio

Post om je ziel te voeden.

Hoe betrek je jonge influencers bij een evenement rondom de Jaguar Pace? Jaguar wil met hun producten momenten creëren om de ziel te voeden. Met dat streven, daar kunnen wij wat mee.

In samenwerking met Jaguar en Armin van Buuren creëerden we Djembé. Een personage die een geselecteerde groep Nederlandse influencers een maand lang fysieke post stuurt. Post om ze stil te laten staan bij wie zijn en wat ze doen. Post om de ziel te voeden.

Opdrachtgever:
Jaguar
Diensten:
Concept, Story, Content
Project Link:
Jaguar the Pace
jaguar-pace-2

Behind the story

Influencers worden bijna dagelijks bestookt door merken die iets van ze willen. Het is een vluchtige doelgroep wiens aandacht je niet snel krijgt. Als je dan Armin van Buuren als geheim wapen hebt helpt dat natuurlijk enorm.

Armin introduceert de doelgroep met ons fictieve personage Djembé. Met een reeks mysterieuze en prachtig vormgegeven brieven raakt Djembé de influencers met een persoonlijke en verrijkende ervaring.

Het hoogtepunt vormt een event op een mysterieuze locatie in Amsterdam. Daar komen alle nietsvermoedende deelnemers samen om hun ervaringen te delen, en om los te gaan op Armin van Buuren in topvorm.

Naast een enorm bereik op social media over het evenement, zijn voor ons als makers, vooral de reacties van de influencers mooi. Gerard Ekdom die zegt daar te zijn omdat de brieven die jij hebt geschreven hem raakte, dat is te gek.

Gemaakt in samenwerking met
Nils Roemen, Bas van Teylingen, Wendy de Jongh, Rens van Meegen, Victor Hezemans, Glenn van der Geugten

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Meer projecten